Stoere, robuuste picknicktafel in uw tuin?

Nadat je een winter binnen hebt gezeten is het weer tijd samen met collega’s, klasgenoten of vrienden naar buiten te gaan! Een picknicktafel is een ideaal meubel om samen buiten te eten, vergaderen of ontspannen, zeker in deze Corona tijden. Bij onze partner Rooijackers Picknicktafels bieden wij een ruime keus aan de meest duurzame en robuuste Douglas picknicktafels. Lees verder als je wil weten welke picknicktafel het best bij jou past!

Robuuste, duurzame en stabiele Douglas picknicktafel

Een Picknicktafel Douglas is er in alle soorten en maten. Vooral in de kwaliteit van de materialen bestaan veel verschillen. Het vinden van een stevige douglas picknicktafel die niet omvalt en die jarenlang mee gaat, ook als hij het hele jaar door in de buitenlucht staat, is nog niet altijd zo eenvoudig. Veel houten picknicktafels die bij de bouwmarkt of het tuincentrum te koop zijn worden na een paar jaar instabiel. Het hout vergaat, de banken zakken door en de punten waar de onderdelen aan elkaar geschroefd zijn gaan roesten. De picknicktafels in de collectie van Rooijackers Picknicktafels voldoen wél aan de hoogste kwaliteit voor straatmeubilair voor de openbare en semi openbare ruimte. Het gewicht van onze tafels bepaalt dat ze stabiel genoeg zijn en niet zomaar om kunnen vallen. Voor extra stevigheid bestaat daarnaast altijd de mogelijkheid ons douglas meubilair te verankeren in of op de grond.

Douglas tuinbank of picknicktafel eenvoudig onderhouden en tegen ieder weertype bestand

Een Douglas tuinbank of picknicktafel die buiten gebruikt wordt of in een ruimte waar publiek vrij toegang heeft moet eenvoudig te onderhouden zijn. De oppervlakten van deze tuintafels van Douglas hout zijn dan ook simpel met een lapje of een spons schoon te houden. In de buitenlucht doet een buitje samen met de wind ook wonderen. Kortom nauwelijks omkijken naar zoals je van hoge kwaliteit straatmeubilair mag verwachten. Juist omdat onze tafels gemaakt zijn om buiten te gebruiken zijn ze tegen ieder weertype opgewassen. Hitte of vorst ons meubilair wordt er niet warm of koud van! Bekijk ook eens de Picknicktafel Kind, leuk voor de kinderen om mee te spelen of te gebruiken als aparte mini picknicktafel. België? Bestel dan hier jouw picknicktafel kind .

Samenkomen bij uw picknicktafel!

Picknicktafels nodigen uit contact met elkaar te maken. De actieve zithouding die men automatisch aanneemt aan deze tafels maken het aangaan van een gesprekje kinderspel. Een lunch op de patio van het kantoor, een overleg met collega’s in de kantine, samenwerken aan een opdracht op het schoolplein of gewoon een beetje kletsen in het park met een voorbijganger; picknicktafels zijn de ideale spot om even contact te maken met je omgeving.

Iedere ruimte en ieder exterieur- of interieurontwerp vraagt om een andere vorm tafel. Bij Rooijackers Picknicktafels kunnen ze ruimschoots aan die wens kunnen voldoen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − negen =

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.