Resultaat 1–18 van de 40 resultaten wordt getoond

Tegels met coating

Tegels met coating zijn prachtige tegels voor in de tuin. Sierbestrating geeft de tuin een direct een bijzondere uitstaling in een aparte sfeer. Met de tegels met coating kan een sfeer worden gecreëerd die goed past bij de persoonlijke voorkeur. De speciale coating geeft de tegels namelijk een uniek uiterlijk, bijvoorbeeld in een Oosterse, Engelse of Mediterrane sfeer. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk op het gebied van sierbestrating met tegels met coating.

Tegels met coating blijven mooi

De coating is niet alleen bedoeld om de tegels hun karakteristieke uiterlijk te geven, maar biedt ook diverse andere voordelen. Op de eerste plaats voorkomt de coating dat de tegels vuil op kunnen zuigen, en daarnaast wordt verkleuring door overige negatieve invloeden voorkomen. Hierdoor blijven de tegels met coating lang mooi en in hun originele staat.

Tegels in de juiste sfeer

Bestrating-online.be heeft een veelzijdigheid aan tegels met coating, in talloze sferen, modellen, kleuren, afmetingen en meer. Kortom, u heeft meer dan voldoende te kiezen voor uw sierbestrating. Bekijk de vele mogelijkheden en maak uw keuze.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.