Resultaat 1–18 van de 181 resultaten wordt getoond

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels voor buiten bieden veel voordelen en vormen daarom vaak een uitstekende keuze. Deze tegels zijn te verkrijgen in talloze afmetingen en kleuren, waardoor het vinden van een passende keramische terrastegel niet erg lastig is. Er zijn keramische tuintegels in diverse stijlen, van modern tot klassiek en van landelijk tot romantisch. Onze keramische tuintegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. Bij ons kunt u snel en eenvoudig online keramische terrastegels kopen.
59,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
79,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
79,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
79,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
79,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
84,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
84,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW
84,95 incl. BTW
59,95 incl. BTW

Onderhoudsvriendelijke keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur. De buitentegels hebben een lage waterabsorptie, waardoor het klimaat bijzonder weinig invloed op de keramische tegels heeft. De tuintegels behouden voortdurend hun vaste kleur en zijn tevens bestand tegen logen en zuren. De vaste vorm van keramische tuintegels zorgt ervoor dat deze eenvoudig te leggen zijn in iedere buitenruimte en op elk terras.

Keramische materialen

Keramische materialen bestaan uit versmelting van een metallisch en non-metallisch element of van twee non-metallische elementen. Hierdoor beschikken deze materialen over mechanische eigenschappen hebben. Ze zijn daarnaast erg stevig en sterk, vooral als het gaat om samenpersing. Het voordeel van het materiaal is dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden vanwege zijn stevigheid, maar toch blijft de tegel relatief licht is. Het materiaal is slijtvast en hittebestendig, wat geweldige eigenschappen zijn voor het gebruik in-en-buitenshuis. Keramische materialen kunnen aan verschillende stoffen worden blootgesteld zonder aangetast te worden. Ook kunnen ze lang aan de zon blootgesteld worden, zonder dat u bang hoeft te zijn op verlies van kleur. Voor personen met hoge sanitaire vereisten zijn deze keramische tegels zeker een optie om in de gaten te houden. Het is heel gemakkelijk om vuiligheid op te merken en schoon te maken.

Een ruim aanbod keramische tuintegels

Door sierbestrating van keramische terrastegels te realiseren in de buitenruimte, kan een sfeer worden gecreëerd die goed past bij de gewenste uitstraling. De ruime keuze aan kleuren en afmetingen zorgt voor oneindig veel mogelijkheden, terwijl de keramische tuintegels tevens garant staan voor een resultaat dat lang mooi en kwalitatief hoogwaardig blijft. Uiteraard kunt u het ruime aanbod keramische tegels van Bestrating-online.be op uw gemak bekijken.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.