Resultaat 1–18 van de 61 resultaten wordt getoond

Trommelstenen

Trommelstenen zijn prachtige stenen voor de sierbestrating van de meest uiteenlopende soorten tuinen. U kunt de trommelstenen niet alleen gebruiken om een mooie sierbestrating van de tuin te realiseren, of om het terras een aparte uitstraling te geven, maar de trommelstenen zijn door hun compacte en bijna vierkante vorm ook heel goed te stapelen. Om deze reden worden de trommelstenen ook geregeld gebruikt als opstaande rand om perkjes of om de vijver.

De vele mogelijkheden met trommelstenen

Welk ontwerp u ook wilt voor de tuin of het terras; trommelstenen passen altijd binnen het beeld. Deze trommelkasseien zijn dan ook te verkrijgen in een veelzijdigheid aan kleuren en de vorm maakt het mogelijk om de meest verschillende patronen te realiseren binnen de sierbestrating. Trommelkassei antraciet is een van onze hardlopers onder de getrommelde betonstenen. De trommelstenen zijn zeer hard en slijtvast, en kunnen vocht en vuil zeer gemakkelijk afvoeren. Hierdoor verliezen de trommelstenen niet snel aan kwaliteit en blijven deze lange tijd mooi.

Een ruime keuze aan trommelstenen

Uiteraard zijn de trommelstenen voor de sierbestrating ook te verkrijgen bij Bestrating-online.be. Wij bieden u een brede keuze een mooie trommelstenen van hoge kwaliteit. Bekijk de vele mogelijkheden en kies de trommelsteen die u het meest aanspreekt. Uiteraard kunt u gemakkelijk online bestellen. Komt u uit Belgie? Ook dan kunt u prima bij ons trommelkassei kopen.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.