Alle 3 resultaten

Klinkers overige

Klinkers in overige formaten en kleuren zijn natuurlijk ook zeer bijzonder te noemen. Met de juiste bestrating kan er in iedere tuin een prachtig geheel worden verkregen, door in een patroon te werken, door kleuren en afmetingen te combineren of bijvoorbeeld door een bepaalde sfeer in de tuin te leggen. Uiteraard bent u bij Bestrating-online.be, naast de meest gebruikte klinkers, ook welkom voor klinkers in overige afmetingen en kleuren.
37,37 incl. BTW
45,91 incl. BTW

Sfeer creëren met klinkers

Klinkers zijn uniek en kennen ieder een eigen karakter die een bepaalde sfeer mee brengt. Geef een ruimtelijk effect met de Kwartet D klinker, ga voor het strakke effect van de dubbelklinker, kies voor een speels en modern effect met de keperkantsteen of geniet van het vertrouwde van de Duo D klinker. Alles is mogelijk, en u vindt het bij Bestrating-online.be.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze klinkers, of kunt u wel wat persoonlijk advies gebruiken? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.