Alle 13 resultaten

H-klinkers

H-klinkers danken hun naam aan de vorm die zij hebben. Deze klinkers hebben dan ook een geheel andere vorm dan de standaard klinkers, die over het algemeen eenvoudig langwerpig zijn. De H-klinkers hebben, zoals de naam doet vermoeden, de vorm van de letter H. Echter, dit type bestrating wordt ook wel eens omschreven als een hondenkluif klinker. De unieke vorm zorgt voor een mooi speels effect in de sierbestrating.

Tuinbestrating of terrasbestrating met H-klinkers

H-klinkers zijn uitstekende klinkers voor de sierbestrating voor op het terras of oprit. De speelse vorm van deze klinkers zorgt natuurlijk voor een modern effect, maar de H-klinkers hebben ook uitstekende andere eigenschappen. Zo zijn de H-klinkers van hoge kwaliteit, mooi compact, duurzaam, kleur- en slijtvast, onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in een veelzijdigheid aan kleuren.

Moderne speelse patronen

Sierbestrating heeft niet voor niets deze naam gekregen. De bestrating mag zeker sierlijk zijn voor de tuin of het terras. De H-klinkers passen zeker binnen dit beeld. U vindt een ruim assortiment H-klinkers tegen een vriendelijke prijs bij Bestrating-online.be.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.