Resultaat 1–18 van de 40 resultaten wordt getoond

Geimpregneerde bestrating

Geïmpregneerde bestrating is een mooie keuze voor iedere tuin en elk terras. Dit heeft vooral te maken met de veelzijdigheid in uitstraling van de geïmpregneerde bestrating. De tegels zijn verkrijgbaar in de meest verschillende kleuren en contrasten. Het is mogelijk te kiezen voor een geïmpregneerde bestrating in donkere of juist lichte tinten, van groot of klein formaat en in diverse stijlen, als modern, luxe, landelijk, natuurlijk of klassiek.

Geïmpregneerde bestrating is zeer onderhoudsvriendelijk

Uiteraard is geïmpregneerde bestrating mooi om een nette tuin of een sfeervol terras te realiseren, maar deze bestrating heeft nog een belangrijk voordeel. Geïmpregneerde bestrating is op die wijze bewerkt dat er vrijwel geen mogelijkheid bestaat dat vuil en vocht in de zogeheten deklaag dringt. Dit betekent dat de geïmpregneerde bestrating kleurvast is, zodat u lang kunt genieten van de mooie, sfeervolle uitstraling van uw tuintegels.

Een ruim assortiment geïmpregneerde bestrating

Bestrating-online.be wil u graag laten profiteren van de mooiste stenen en tegels voor de sierbestrating van uw tuin of terras. Wij bieden u dan ook een ruim assortiment geïmpregneerde bestrating waarmee u de bestrating van uw voorkeur kunt realiseren.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.