Alle 17 resultaten

Palissadebanden

Palissadeblokken zijn een uitstekende optie wanneer u zoekt naar mogelijkheden met een natuurlijke, robuuste en rustgevende uitstraling. Deze muurelementen zijn beschikbaar in rechthoekige en de ronde formaat. De palissadeblokken zijn zeer gemakkelijk te stapelen, waardoor er met alle gemak zowel hoge als lage opstaande randen gecreëerd kunnen worden. Zo worden de palissadeblokken vaak gebruikt om natuurlijke tuintrappen te realiseren, om vijvers en bloemenperken te omranden en om natuurlijke zitplaatsen in de tuin te maken. Vorm zo met deze multifunctionele palissadeblokken uw eigen droomtuin.

De natuurlijke uitstraling van palissadeblokken

Palissadeblokken hebben van nature een pure uitstraling die goed past binnen iedere sfeer. Deze duurzame en kwalitatief hoogwaardige blokken passen evengoed in een klassieke tuin als in een moderne en luxe buitenruimte. De palissadeblokken behouden hun natuurlijke schoonheid, zodat u er zeker lange tijd van kunt genieten.

Naast de natuurlijke uitstraling zijn de palissadebanden ook eens erg stevig.  De blokken worden gemaakt van beton en zijn gemakkelijk op te stapelen om vervoerd te kunnen worden. Voor het aanleggen van deze betonnen palissade hoeft u geen speciale lijm aan te schaffen. Het is alleen noodzakelijk om een geul te graven, de palissadebanden te plaatsen met een betonnen ondersteuning. En als laatst natuurlijk de geul weer aan te vullen met zand.

Diverse soorten palissadeblokken

Er zijn talloze soorten palissadeblokken, met diverse kenmerken. U kunt bijvoorbeeld variëren in kleur, zo hebben we bruine, zwarte en anthraciet gekleurde palissadeblokken. Van vlakke en strakke exemplaren in effen kleuren tot speelse modellen met een gevlamd effect; alles is mogelijk. Uiteraard vindt u bij Bestrating-online.be een zeer brede keuze een palissadeblokken voor uw tuin, terras of buitenruimte.

 

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.