Resultaat 1–18 van de 293 resultaten wordt getoond

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn ideaal om een mooie afwerking te bieden aan uw sierbestrating. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden in de wereld van opsluitbanden. Bestrating-online.be biedt u een veelzijdigheid aan mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar duurzame en mooie opsluitbanden. Denk aan onder meer palissadebanden, betonbielzen, stapelblokken en inritblokken. Dit is nog slechts een greep uit de mogelijkheden aan opsluitbanden die wij u kunnen bieden.

Opsluitbanden

Toepassingen van opsluitbanden

Opsluitbanden zijn bedoeld om ‘op te sluiten’. Dit houdt eigenlijk in dat zij een bepaalde inhoud bij elkaar houden in de vorm van een mooie afwerking. Door het gebruik van opsluitbanden voorkom je ook kieren en scheuren in bijvoorbeeld een aangelegd terras. Niets is namelijk zo irritant als een mooi aangelegd tegelwerk wat na een jaar al uit elkaar aan het schuiven is. Hiervoor gebruik je dus opsluitbanden. Opsluitbanden worden ook gebruikt als mooie afwerking van sierbestrating, om vijvers of perkjes te omranden of bijvoorbeeld om de treden van een tuintrap mooi af te werken. Kortom, er is van alles mogelijk met de opsluitbanden.

Tips bij het kopen van opsluitbanden

Opsluitbanden zijn in veel verschillende maten, kleuren, vormen en soorten verkrijgbaar. Neem nou bijvoorbeeld de “Opsluitband 6x30x100cm grijs”, dit is een dunne, lichtgekleurde opsluitband en is bedoeld om bestrating met weinig belasting te omsluiten. Er geldt, hoe groter de belasting op de ingesloten bestrating, hoe dikker de opsluitband moet zijn. Dit is om te voorkomen dat de opsluitband zelf gaat verschuiven. Door de verschillende kleuren opsluitbanden kun je zelf makkelijk kiezen hoe je je omsluiting samenstelt. Met andere opsluitbanden als palissades, hoekbanden, en bochtbanden kun je leuke variaties aanbrengen in je omsluiting.

Online bestellen

Als u interesse heeft in opsluitbanden, dan kunt u altijd goed terecht bij Bestrating-online.be. Wij bieden u een breed assortiment opsluitbanden waarvan de hoge kwaliteit een absolute garantie is. U bestelt eenvoudig online, zodat u de deur niet uit hoeft. Binnen korte tijd kunt u beginnen met de afwerking van uw bestrating of andere zaken in uw tuin, met de unieke opsluitbanden.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.