Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De vele voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft tegenwoordig een natuurlijke uitstraling die zeker niet onderdoet voor de uitstraling van regulier gras. Kunstgras is het hele jaar door mooi groen en is, door de zachte en aangename structuur, zeer kindvriendelijk. Het kunstgras kan op iedere locatie worden toegepast en vereist vrijwel geen onderhoud. Gezien over een lange periode is kunstgras zowel duurzaam als economisch. Tot slot kan kunstgras worden gerecycled, waardoor het ecologisch verantwoord en zeer milieuvriendelijk is.

Bestel uw kunstgras

Bestrating-online.be levert u ook kwalitatief hoogwaardig kunstgras. Kunstgras is een uitstekende keuze voor uw tuin, ook wanneer u dit wilt combineren met een sierbestrating voor bijvoorbeeld een terras. Bestel gemakkelijk online of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Waarom kunstgras?

Kunstgras kan uitstekend worden gecombineerd met een mooie sierbestrating, maar het is uiteraard ook heel goed mogelijk om uw gehele buitenruimte te voorzien van kunstgras. Kunstgras heeft geen beperkingen als het gaat om de toepassing en u hoeft zich geen zorgen te maken om het wieden van onkruid, het beluchten, het besproeien of bijvoorbeeld het maaien van het gras door ofwel een gewone of een robotmaaier. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen te noemen van kunstgras.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.