Resultaat 1–18 van de 125 resultaten wordt getoond

Grind & Zand

Grind en zand worden beiden veel gebruikt bij het aanleggen van een tuin of een terras. Grind en split geven een mooie, natuurlijke uitstraling en kunnen onkruid effectief voorkomen, waardoor het ook zeer goed toe te passen is in een onderhoudsvriendelijke tuin. Zand is nodig om naden te dichten of dient als stabiele basis voor de tuintegels. Grind en zand zijn dus onmisbaar voor de aanleg van uw tuin.

Het verschil tussen grind en split

Veel mensen denken dat grind en split hetzelfde is, maar niets is minder waar. Split wordt door een machine verwerkt tot grote brokken, waarna deze brokken worden gebroken in kleinere stukjes en tot slot worden gezeefd. Grind is natuurlijk en heeft in de meeste gevallen al vele jaren door wateren gerold. Door deze verschillen in bewerking hebben de beide mogelijkheden ook een andere structuur. Split heeft scherpe randjes die heel duidelijk afgebroken zijn, waar grind door het rollen geen scherpe kantjes meer heeft en er niet afgebroken uitziet.

Verschillende typen zand

Voor het bestraten van uw tuin zijn er twee typen zand beschikbaar. Namelijk brekerzand en ophoogzand. Zand heeft u vaak in grote hoeveelheden nodig, daarom verkopen we zand in een grote big bag van 550 kg en 1350 kg. We adviseren u graag over de hoeveelheden die u nodig heeft.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.