Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dikformaat klinkers brengen rust

De dikformaat klinkers hebben diverse voordelen, ook als het om hun uitstraling gaat. De dikformat klinkers kunnen binnen sierbestrating verwerkt worden als klein onderdeel van een groter geheel, maar het is uiteraard ook mogelijk om de gehele buitenruimte te voorzien van de dikformaat klinkers. De nostalgische, klassieke uitstraling van de dikformaat klinkers zorgt voor een rustgevend en natuurlijk effect in de buitenruimte.

Optimaal gemak

Als u een sierbestrating wilt waar u weinig omkijken meer naar heeft, dan zijn de dikformaat klinkers zeker een goede keuze. Deze stenen zijn kleur- en slijtvast, en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Voor een oppervlakte van een vierkante meter dient u rekening te houden met de verwerking van gemiddeld zeventig dikformaat klinkers. Uiteraard vindt u diverse soorten dikformaat klinkers bij Bestrating-online.be.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.