Alle 9 resultaten

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating is er in twee hoofdcategorieën. Er wordt dan gesproken over nieuw en oud gebakken bestrating. Echter, de overeenkomst is dat de gebakken bestrating altijd wordt vervaardigd uit (rivier)klei. De hoogwaardige klei krijgt de gewenste vorm door middel van een mal, waarna het wordt gebakken op een zeer hoge temperatuur. Hierdoor krijgt de gebakken bestrating de goede eigenschappen, als de hoge mate van hardheid, de kleurechtheid en de lage mate van vochtopname.

Een unieke sfeer

Gebakken bestrating is een uitstekende keuze voor de sierbestrating in een tuin, op een terras of binnen een andersoortige buitenruimte. De gebakken bestrating verliest namelijk nooit de unieke uitstraling. Gebakken bestrating is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtvast. Zeker als het gaat om nieuw gebakken bestrating zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van vorm en kleur. Hierdoor kunnen niet alleen de meest verschillende patronen in de sierbestrating worden gerealiseerd met gebakken bestrating, maar er zijn ook talloze mogelijkheden om te combineren met diverse soorten gebakken bestrating.

Populaire soorten gebakken bestrating

Bestrating-online.be heeft uiteraard een ruime keuze aan gebakken bestrating voor u klaar staan, als de dikformaat klinkers, de gebakken klinkers en de waaltjes. U kunt de uitstraling van deze gebakken bestrating eenvoudig aanpassen aan de sfeer die u graag terug wilt zien in uw sierbestrating.

We doen er alles aan om de levertijd van 8-10 werkdagen aan te houden, echter kunnen wij dit i.v.m. het coronavirus niet garanderen. Bedankt voor uw begrip.